Let's win together

Vi söker en ekonomiassistent!

Vill du påbörja din karriär inom ekonomi och redovisning och samtidigt vara en del av ett expansivt och stabilt företag?

Då är du varmt välkommen till oss på ISP Sport & Marketing! Hos oss ingår du i ett engagerat team där du rapporterar till CFO och där du får en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö.

Tjänsten är nu tillsatt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomikunskaper i nivå med gymnasiekompetens, gärna med erfarenhet av redovisning samt kunskap i Office-programmen.

Vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper som dina formella kunskaper, då de är viktiga för hur du kommer att lyckas i rollen. Vi förstår att du inte kan allting från början, men du skall vilja lära dig och vilja utvecklas. Andra viktiga egenskaper är att du är nyfiken, positiv, självgående och som alltid när det gäller arbete på ekonomiavdelning – noggrann.

Arbetsbeskrivning

Detta är en varierad tjänst där du får möjlighet att arbeta inom stora delar av ekonomifunktionen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Hantera leverantörsfakturor
  • Hantera kundfakturor
  • Löpande bokföring
  • Hjälpa till vid bokslutsarbete
  • Vissa administrativa arbetsuppgifter

Tycker du detta låter som något som passar dig är du varmt välkommen att skicka CV och en kort beskrivning av dig själv till info@isp-sport.se.

Tjänsten är belägen i Göteborg och avser en tillsvidareanställning på heltid med provanställning på 6 månader med tillträde så snart som möjligt.

 

Följ oss på sociala medier: