Let's win together

Fredrik Pettersson ny VD ISP

Efter nästan elva år som VD på ISP Sport & Marketing AB lämnar Andreas Ottermark i dag över posten till Fredrik Pettersson. Ottermark får en ny roll med fokus på affärsutveckling och Jörgen Lindgren, blir ny ansvarig för hela ISP:s kommersiella affär.

Andreas Ottermark inledde sin karriär på ISP 2011 och tog året efter över som VD efter grundaren Sven Ivarsson. Under dessa åren har bolaget gått från en försäljning på 8 miljoner kronor till närmare 270 miljoner kronor samt från 3 medarbetare till över 40 anställda.

Även om Ottermark lämnar över VD-rollen innebär det inte att han försvinner från ISP, utan han får en ny roll med fokus på affärsutveckling där han får möjlighet att arbeta än mer strategiskt med såväl befintliga som nya kunder.

– Jag känner fortfarande att både ISP och jag bara är i början på en fantastisk resa tillsammans med våra kunder, rättigheter och medarbetare. Personligen ser jag fram emot att fortsatt vara en stor del av den och kunna vara ännu mer delaktig i säljprocessen och med affärsutvecklingen. Den här omorganisationen kommer att göra oss ännu bättre och starkare och därmed ge oss förutsättningar att bli än mer värdeskapande för våra rättigheter och kunder.

Fredrik Pettersson klev in som delägare i ISP 2015 och har efter att hans professionella ishockeykarriär tagit slut arbetat i bolaget. Från och med i morgon är det han som är ytterst ansvarig för att driva företaget framåt och säkerställa styrningen av verksamheten utifrån den affärsplan som ISP arbetat fram.

– Jag är väldigt imponerad över den resa Andreas har gjort som VD på ISP, utan honom hade vi inte varit där vi är i dag. Jag ser fram emot att fortsatt få jobba med såväl Andreas, övriga anställda på ISP och med de kunder och rättigheter vi har förmånen att få arbeta med. Nu skall vi ta detta ett steg till säger Pettersson.

Som ett led i detta kommer även Jörgen Lindgren bli ny ansvarig för hela ISP:s kommersiella affär. Jörgen har en otrolig kompetens och erfarenhet kopplat kommersialisering av idrott både på nationell och internationell nivå.

Följ oss på sociala medier: