Är du idrottsintresserad? Är du en driven person med ett öga för försäljning, brinner för att skapa långsiktiga relationer och är redo att ta ett kliv till inom försäljning? Vill du jobba i ett engagerat och expansivt bolag med stora möjligheter? Då är kanske vi på ISP Sport och Marketing något för dig!

Om Oss

ISP Sport & Marketing AB är en av Sveriges ledande aktör inom ”Sports Marketing”. Företaget bildades 1985 av Sven Ivarsson, en pionjär som var med och startade Gothia Cup 1975. 2011 tillsattes vår egna Andreas Ottermark som VD och vi har sedan dess, fyrdubblat vår omsättning. Med goda relationer till förbund och klubbar har expansionen av ISP varit möjlig. Att låta kunders varumärken bli en del av sportupplevelsen är vår affärsidé. Läs mer om oss på www.isp-sport.se

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du att ingå i en nyetablerad roll där fokus är att arbeta med försäljning av sponsorpaket till nya kunder med samarbete av olika idrottsförbund och föreningar T.ex; fotboll, ishockey, handboll och skidor- via telefon. Det kan vara kunder runt om i hela landet, från små till medelstora företag. I din roll kommer du att självständigt ansvara för hela säljprocessen mot tydliga mål och budget. Tanken med denna roll är att du skall kunna växa i, och utveckla tjänsten till säljledare- där du kommer få vara med och bygga upp en ny säljavdelning för ISP på huvudkontoret i Göteborg. Detta kommer resultera i ansvar för budget, actionplan och att kunna utveckla kundportföljen så bra som möjligt tillsammans med säljteamet.

Tjänsten kommer att påbörjas med en 6 månaders provanställning, därefter en tillsvidareanställning där lönen är en grundlön + provision med start omgående.

Om Dig

För att lyckas som säljare krävs det att du gillar att arbeta i ett högt tempo och brinner för att skapa goda kundrelationer. Som person är du driven och har en stor drivkraft och är öppen för att skapa och driva nya affärer med goda resultat. Eftersom det är en ny roll där stora delar av ditt jobb kommer innebära ansvar och där du kommer få driva din egna säljprocess, är det viktigt att du själv kan ta egna beslut och jobbar på ett självgående sätt. Du kommer att jobba mycket per telefon för ny kundebetablering, att lyfta luren skall inte vara några problem för dig.

 

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten på denna länk: https://cv-epab-se.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=6070&Preview=1

Eller ta kontakt direkt med: maria.johansson@onepartnergroup.se