Älskar du idrott, skapa nya kontakter och vill finnas på plats där det händer? Vill du ha ett spännande säljjobb i ett expansivt, stabilt bolag? Vill du ha en vardag kantad av sport/idrott och affärer?
Då vill vi ha med dig på resan.

Kopparbergs/Göteborg har outsourcat sin försäljning till ISP Sport Marketing. ISP verkar i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv. Där levererar vi framgångskoncept till företag, förbund och föreningar sedan 1985. Dels handlar det om företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP har också modellen att utveckla och maximera intäkterna för förbund och föreningar, där båda parter blir vinnare.

För att vara framgångsrik hos oss krävs att du gillar att hålla högt tempo och drivs av att göra affärer. Dina kunder ska kunna lita på att du alltid har deras varumärkesbyggnad i åtanke. Du är en nyfiken och lyhörd säljare som både vill och kan skapa nya och utveckla befintliga relationer i kombination med att driva upp nya affärsmöjligheter. Du har en stor passion för sport och idrott och troligen är du precis som vi andra, den som alltid lägger ner lite mer tid och engagemang i allt du gör. Du tänker alltid ett steg längre för allas bästa. En modig, kreativ säljare / affärsman / affärskvinna som vet att det är du som driver processer och förhandlingar i mål. Du vill vara en del av ett passionerat gäng med starkt säljdriv och du motiveras av att prestera resultat utöver det vanliga, både själv och tillsammans med andra. Du kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

I den här rollen kommer du att vara aktiv i olika idrottssammanhang och på olika event.
Du kommer att prospektera, bearbeta både nya och några befintliga kunder. Som person ser du ständigt nya möjligheter att utveckla och bredda dina uppdragsgivares och kunders affärer och relationer. Du driver din projektportfölj självständigt mot uppsatta mål och budget, och kommer ha en lång- såväl som kortsiktig action-plan för hur du vill bygga och utveckla din portfölj. Din roll kräver att du är ytterst affärsfokuserad i kombination med att du är duktig på att driva projekt och även gillar att umgås med kunder och uppdragsgivare på event.

För denna tjänst söker vi dig som:

  • har sålt koncept och har drivit/driver både små och stora långsiktiga affärsprojekt (t ex inom event, marknad, finans, reklam, kommunikationslösningar, säkerhet, media, mässor eller liknande)
  • har arbetat med B2B-konceptförsäljning i minst 2-3 år med goda resultat
  • har erfarenhet av att driva affärsförhandlingar på VD / Ledningsgrupp / Styrelsenivå
  • du är kvick och kreativ i affärer, vill utvecklas och är van att alltid lägga i en extra växel
  • innehar B-körkort
  • vill utvecklas i din roll som säljare

ISP erbjuder dig:

  • Chansen att representera ett varumärke med gott rykte och lång historik
  • En spännande vardag i en ledande, stabil organisation med expansion på agendan
  • Ett sammansatt team med en stark säljkultur och höga ambitioner
  • Tillgång till breda kontaktytor inom idrotten och Svenskt näringsliv

Vill du bli en del av vår startelva? Skicka din ansökan till jobb@isp-sport.se. Vi hanterar ansökningar löpande