För en vecka sedan kunde vi stolt presentera att ISP ingått ett samarbetsavtal med Forza Football som innebär att ISP Sport övertar ansvaret för försäljningen av de nationella rättigheterna av exponering i den internationellt uppmärksammade appen Forza Football.

Nu söker vi därför efter en erfaren säljare med en digitalexpertis och som förmedlar kunskap, trygghet och förtroende!

Är du Forzas nya stjärna? Har du drivet och engagemanget att leda och utveckla Forzas nya Nationella säljavdelning?
Då ska du söka tjänsten som Forzas säljande säljchef.  Bor du i Göteborg eller Stockholm ? Vilket som går bra för att söka denna tjänst!

Fotbollsappen Forza Football finns idag på 26 språk och erbjuder laguppställningar, liveresultat och matchbilder från 500 av världens främsta fotbollsligor.
Appen har årligen fem miljoner unika användare över hela världen och antalet nya användare strömmar till i en allt snabbare takt.

Vill du veta mer eller kanske söka tjänsten? Följ denna länk https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/goteborg/nationell-forsaljningschef-till-forza/

ISP – In Sports Promotion verkar i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv. Där levererar vi framgångskoncept till företag, förbund och föreningar; det har vi gjort sedan 1985. Dels handlar det om företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP har också modellen att utveckla och maximera intäkterna för förbund och föreningar, där båda partner blir vinnare