Vi på ISP Sport & Marketing är oerhört stolta och glada över kunna presentera ett nytt samarbete tillsammans med Teknos OY och Finska Skidförbundet.

Den 3–4 mars kommer FIS Nordic World Cup i längdskidor att hållas i Lahti, Finland. Enligt en ny överenskommelse mellan Teknos och ISP Sport & Marketing, kommer Teknos att vara en officiell eventsponsor till Lahti Ski Games, en årlig och känd skidtävling i Finland. 

Avtalet består av exponering under herrarnas sprint, fristil och damernas 10 km klassiska skidåkning med logotyp på nummerlappar och statiska skyltar längs spåren. Teknos kommer också att finnas på evenemangsområdet där de informerar om och visar sina produkter.

”Skidor är en stor folksport i Sverige och Finland, både för damer och herrar och engagerar många tittare. För oss känns det viktigt att sponsra sportevenemang som sprider glädje, positiv energi och engagemang. Världscupen i Lahti är en perfekt arena för detta”, säger Martin Karlsson, marknadschef på Teknos Sverige.

”Vi är väldigt glada över att kunna ordna det här arrangemanget mellan Teknos och Finlands Skidförbund. Vårt mål är att ge de bästa sponsormöjligheterna för våra klienter, och för Teknos del kommer det vara ett bra sätt att exponera sitt varumärke på, genom att vara en del av detta stora event med positiv atmosfär. Eftersom eventet lockar tittare över hela Europa, kommer Teknos stärka sitt varumärke gentemot många marknader”, säger Andreas Ottermark, VD på ISP Sport & Marketing.

”Lahti Ski Games är ett unikt internationellt sportevenemang med lång och gedigen historia. Årligen samlar eventet världens bästa idrottare inom längdskidåkning, backhoppning och nordisk kombination till Lahti, i år sker detta strax efter OS i PyeongChang. Finlands Skidförbund och Lahti Ski Games önskar Teknos varmt välkomna till partnerfamiljen”, säger Jari Töykkä, Commercial Director på Finlands Skidförbund.

För mer information, kontakta:

Martin Karlsson, Marknadschef Teknos AB
E-mail: martin.karlsson@teknos.se
Telefon: +46 705 72 82 04

 

Andreas Ottermark, VD ISP Sport & Marketing
E-mail: andreas@isp-sport.se
Telefon: +46 31 301 03 13

 

Jari Töykkä, Commercial Director Finnish Ski Association
E-mail: jari.toykka@hiihtoliitto.fi
Telefon: +358 40 55 33 996