ISP har under 14 års tid samarbetat med Svenska Skidförbundet. År 2016 valde båda parter att förlänga ett flerårigt samarbetsavtal, nu tas ytterligare ett stort kliv.

– Vi har bara goda erfarenheter av vårt samarbete med ISP så det är naturligt för oss att växla upp samarbetet ytterligare, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet. Det nya avtalet mellan Ski Team Sweden AB och ISP Sport & Marketing gäller exklusiva rättigheter kring försäljning av reklam och andra rättigheter under de världscuptävlingar i längdskidor som arrangeras i Sverige. Avtalet sträcker sig över fyra säsonger från 2018/2019 till 2021/2022.

– Vi är självklart oerhört glada och stolta för att vi ingått detta avtal med Svenska Skidförbundet. Att kunna erbjuda våra kunder att synas på världscupen i längdskidor, med både nationell och internationell räckvidd, är något vi tycker är väldigt inspirerande. Detta är ett stort kliv för oss in på den internationella marknaden, där vår vision är att bli en av de ledande aktörerna, säger Andreas Ottermark, VD ISP Sport och Marketing.

För mer information, kontakta:

Andreas Ottermark, VD ISP
E-post: andreas@isp-sport.se
Telefon: 031-301 03 13

Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet
E-post: ola.stromberg@skidor.com
Telefon: 070-811 99 06