Panasonic Heating & Cooling blir ny partner till SHL – klubbarna Djurgården, Malmö, Brynäs och Luleå för säsongerna 2019/2020 och 2020/2021.

I samarbete med rättighetsbolaget ISP har Panasonic Heating & Cooling tecknat ett 1,5 årigt samarbetsavtal med vilket Panasonic blir partner för de fyra klubbarna Djurgården, Malmö, Luleå och Brynäs inom kategorierna luftkonditionering, värmepumpar och luftkvalitet.

– Vi är väldig nöjda med vårt nya partnerskap med ISP Sport och de utvalda SHL-klubbarna, säger Thibaut Marsol, administrirerande direktör på Panasonic Heating & Cooling. Det kommer att ge vårt varumärke god synlighet på den svenska marknaden, vilken är en mycket viktigt marknad för oss och som vi ser stora möjlighet att kunna expandera i. Vi ser fram emot samarbetet samt att kunna erbjuda våra kunder och partners ännu fler fördelar.

Jan Viktorsson, Djurgården Hockey:
– Att Djurgården Hockey blir en del av Panasonics SHL-satsning i Sverige gör oss såklart väldigt glada och vi ser fram emot samarbetet. Vi vet att vi har ett starkt varumärke att förknippas med, och detta är ytterligare ett stort kvitto för föreningen.

– Vi är oerhört stolta att knyta till oss ett såhär starkt internationellt varumärke som vill satsa på sponsringen i Sverige och förknippa sitt varumärke med olika SHL-klubbar. Vi kommer utöver en väldigt bra synlighet kunna aktivera detta samarbete med upplevelser på plats i arenorna. Vi ser fram emot ett bra samarbete, säger Andreas Ottermark, vd ISP Sport.

Panasonic Heating & Cooling är vid sidan om detta samarbete i Norden officiell partner till Danska Handbollsförbundet och Norska Fotbollsförbundet.