Upptäck ISP

ISP verkar i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv. Där levererar vi framgångskoncept till företag, förbund och föreningar; det har vi gjort sedan 1985. Dels handlar det om företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP har också modellen att utveckla och maximera intäkterna för förbund och föreningar, där båda parter blir vinnare.

Dessutom ställer vi alltid upp med ett stort engagemang och massor av passion. Vi gör det vi älskar och vi älskar det vi gör. Med 30 års erfarenhet har vi tillsammans ett av branschens största kontaktnät – ISP är en spelare att räkna med. Låt oss träffas och se hur vi kan vinna tillsammans.

10 snabba om ISP

  1. ISP står för: In Sports Promotion
  2. Gör: ISP levererar lönsamma framgångskoncept till företag, föreningar och förbund som vill ta del av de möjligheter som uppstår i mötet mellan idrottsvärlden och näringslivet.
  3. Etableringsår: 1985
  4. Säte: Göteborg
  5. Grundare: Sven Ivarsson
  6. Ägarbyte: Andreas Ottermark förvärvade ISP 2011. Mattias Ottermark gick in i bolaget 2015.
  7. VD: Andreas Ottermark
  8. Exempel på uppdragsgivare förbund: Handbollsförbundet, Längdskidförbundet, Svenska Fotbollförbundet, Svenska Friidrottsförbundet m.fl.
  9. Exempel på uppdragsgivare föreningar: Djurgården Fotboll, Djurgården Hockey, IFK Göteborg, Malmö Redhawks, BK Häcken m.fl.
  10. Exempel på uppdragsgivare företag: Prioritet Finans, OnePartnerGroup, Scandic, Teknos, OBOS, Erlandsson, Fristads m.fl.

Företag

Fler och fler företag upptäcker fördelarna med att utveckla sitt varumärke genom idrott. Dels för att exponeringen imponerar, men också för att idrott skapar fantastiska upplevelser.
Med ISP blir ditt varumärke en del av dessa upplevelser.

Läs mer

Förbund & Föreningar

Att driva modern idrottsverksamhet är en stor utmaning. Kraven på prestation är lika stora i konferensrummet som på arenan. I denna utmaning lever och verkar ISP. Vi har kompetensen och verktygen för att lyfta din verksamhet.

Läs mer