Ett nytt år innebär som bekant nya möjligheter. För oss på ISP Sport medför det också fyra nya medarbetare.

– Vi är ett snabbväxande bolag och efter ett riktigt starkt 2018 startar vi det nya året med att satsa ytterligare. Vi hälsar våra nya kollegor varmt välkomna till ISP, säger Andreas Ottermark, vd på ISP Sport.

De tjänster som nu tillsätts är en vd-koordinator som kommer att stötta och avlasta vd så att mer tid frigörs åt att utveckla bolaget. Till kontoret i Göteborg ansluter även en digital marketing manager vars mål bland annat är att utveckla, modernisera och stärka varumärket för ISP och dess uppdragsgivare. Utöver det förstärks även ekonomiavdelningen med en ny resurs.

I Stockholm har en nationell försäljningschef anställts med ansvar för försäljningen av de nationella rättigheterna av exponering i den internationellt uppmärksammade appen Forza Football.

– Dessa nyrekryteringar gör att vi blir än mer professionella och kan ta nästa steg i vår utveckling. Vi har växt ordentligt de senaste åren och det ska vi fortsätta göra även framöver. Därför känns det väldigt bra att vi nu fyller på med den kompetens som behövs, säger Andreas Ottermark.

 

Nedan följer en kort presentation av våra nya medarbetare.

Karin Sjöholm – VD-koordinartor 

Karin har de senaste två åren jobbat som ledningsassistent på Forbo Flooring AB. Ett varierat arbete med mycket HR-administration och stöttning för vd och försäljningschef.

På sitt CV har Karin också 4,5 år på ett energiföretag i Göteborg, men har den stora delen av sitt yrkesverksamma liv har varit i rese- och konferensvärlden, där hon jobbat som projektledare med B2B.

 

Olof Lidh – Digital Marketing Manager

Olof kommer senast från IFK Göteborg och More PR där han delat sin tid. Hos IFK Göteborg har han jobbat i olika former sedan 2011. Senast i en roll som kan liknas vid en content manager. En roll som han under de senaste två åren kombinerat med att arbeta som PR-konsult på More PR.

 

Rudolf Mamoka – Nationell försäljningschef Forza Fotboll

Rudolf kommer vara baserad i Stockholm och ha hand om det nya spännande samarbetet med Forza Football. Kommer från media- och annonseringsbranschen där han senast arbetat framgångsrikt som säljchef hos Eniro.

 

Tobias Johnsson – Ekonomi

Tobias har jobbat som redovisningsekonom i snart tre år. Vid sidan av sitt civila arbete spelar han även handboll på elitnivå i HK Aranäs, där han varit de tre senaste säsongerna.