Bli en del av upplevelsen

Det händer mycket inom sports promotion. Den mediala kraften ökar ständigt. Inte minst genom att publiken delar sin sportupplevelse på sociala medier. Men också för att den traditionella bevakningen sker från fler håll och att sponsringen verkar med helt nya dimensioner. Idag är våra idrottsstjärnor, förbund och föreningar egna varumärken med egna followers som många företag vill sammankopplas med. Lägg till alla nya alternativ som den moderna arenan erbjuder och potentialen blir uppenbar. Med ISP som partner får du överblick och kontroll på dina alternativ.
Vi hjälper dig att göra rätt investering.

ISP erbjuder

  • Exponering
  • Stärka ert varumärke
  • Associationsrättigheter
  • Arenamöjligheter
  • Sponsorspaket
  • Samarbeten med idrottsstjärnor
  • Relation och nätverk
  • Event
  • Sociala engagemang och CSR
  • Aktivering av sponsorskap

Så hjälper vi ditt varumärke att lyckas

Det finns tusentals möjligheter för dig som vill satsa på sports promotion. Med ISP får du en guide som riktar din investering åt rätt håll. Till vår hjälp har vi inte bara över 30 års erfarenhet. Vi har också ett unikt nätverk och en ständigt uppdaterat faktaunderlag. Dessutom arbetar vi efter väl beprövad metod. Metoden sammanfattar ISPs företagserbjudande och heter ISP SURE.

ISP Sure

Socialt engagemang
Upplevelse
Relation
Exponering

En modell för framgångsrik marknadsföring inom idrott

Genom att ställa dina mål och utmaningar mot ISP SURE så skapar vi en professionell process som säkerställer att du gör rätt investering.

ISP Sure

Socialt Engagemang

Idrotten erbjuder unika möjligheter inom området för CSR. Kopplingarna mellan idrottens positiva effekter till barn och ungdomar är ett exempel. Integration och hälsa är andra. Men det finns många fler.

Upplevelse

Att fylla sitt varumärke med upplevelser från idrottens magiska värld har många fördelar. Att jobba med associationsrätt i samarbete med t.ex. landslag eller elitföreningar är oerhört mycket värt. Här har ISP många framgångskoncept i ryggen. Vi berättar gärna om dessa, men framförallt lyssnar vi gärna på dig och vilken upplevelse du vill associeras med.

Relation

Idrotten har unika förutsättningar när det gäller att bygga relationer och affärsnätverk. Med event som känns kul och naturliga skapar vi ramar för både kundvård och nya affärer. Dessutom är detta område starkt när det kommer till interna vinster. Att premiera säljkår och personal är alltid viktigt.

Exponering

ISP erbjuder en fullständig mediepalett och kan därmed leverera optimal exponering. Allt ifrån traditionell arenareklam och spelardräkt till digital publicering och TV-sändning. Lägg till alla spinnoffer i det sociala medielandskapet och du har en mycket lyckad medieinvestering.

Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss