Älskar du idrott, evenemang och vill finnas på plats där det händer?

ISP – In Sports Promotion verkar i den mixade zonen mellan näringsliv och idrottsliv. Där levererar vi framgångskoncept till företag, förbund och föreningar; det har vi gjort sedan 1985. Dels handlar det om företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP har också modellen att utveckla och maximera intäkterna till förbund och föreningar, där alla parter blir vinnare

Dina arbetsuppgifter:
En del av ISP:s erbjudande avser exponering och synlighet på stora evenemang vilket inkluderar skyltar och LED. Som eventkoordinator på ISP Sport Marketing kommer du arbeta med planering, genomförande och samordning av stora idrottsevenemang i Sverige. Du kommer att projektleda exponering och skyltning av olika partners varumärken på kända idrottsarenor och arbeta nära några av våra mest folkkära idrottsföreningar och förbund.

Eftersom många av evenemangen är kvälls – och helgtid krävs det att du är flexibel. Tjänsten är en deltidstjänst. Lönen är grundlön med start omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil:
Det är ”laget före jaget” som gäller. Du ska älska att jobba i team och lagandan ska vara en motiverande faktor för att du ska passa in i rollen. Du skall vara ansvarstagande, ta egna initiativ samt trivas i idrottssammanhang. Som person lägger du dessutom stor vikt vid att alltid leverera kvalitet och inte ta genvägar. Det är meriterande om du har arbetat med genomförande av evenemang sedan tidigare. Du kommer att arbeta självständigt med stöttning av eventansvarig.

Förutom att dina personliga egenskaper skall matcha med tjänstebeskrivningen är ett krav b-körkort samt svenska i tal och skrift.

ISP erbjuder dig:
Chansen att representera ett varumärke med gott rykte och lång historik

En spännande vardag i en ledande, stabil organisation med expansion på agendan

Ett sammansatt team med en stark säljkultur och höga ambitioner

Tillgång till breda kontaktytor inom idrotten och Svenskt Näringsliv

Möjligheten att utvecklas yrkesmässigt och tillgång till utbildningspaket

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan till info@envite.se