Djurgården Fotboll och ISP förlänger sitt samarbete gällande försäljning av kommersiella rättigheter.
Med gemensamma krafter har DIF Fotboll och ISP skapat en väldigt fin utveckling kring försäljning och erbjudanden riktade till företag och samarbetspartners. Ett samarbete som har tagit DIF Fotboll från en plats i de nedre regionerna av Allsvenskan till en plats i den absoluta toppen gällande intäkter från sponsorer och partners. 

Såväl försäljningsmässigt som resultatmässigt har utvecklingen varit stadigt ökande och samarbetet är att betrakta som oerhört lyckat för båda parter. Därför väljer man nu för andra gången att förlänga nuvarande avtal till att sträcka sig vidare över perioden 2020-2023.
– Vi är väldigt glada att tillsammans med ISP kunna fortsätta att utveckla verksamheten under de kommande åren och med förhoppningen om att kunna fortsätta den starka resultatmässiga utvecklingen som vi haft den senaste tiden, säger Henrik Bergren, vd Djurgården Fotboll.

Uppskattningen är ömsesidig och även ISP är nöjda med att fortsätta arbeta tillsammans med Djurgården där några av nycklarna till framgången i samarbetet är strukturerat försäljningsarbete och ett fokus på stark leverans genomfört med hög kompetens.
– Vi är väldigt glada och stolta över att få möjlighet att fortsätta arbeta tillsammans med ett av Sveriges starkaste varumärken inom idrott. Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och vi kommer att fortsätta arbeta hårt och målmedvetet för att nå resultat, säger Andreas Ottermark VD, ISP Sport & Marketing.

ISP har idag fyra säljare och en sälj- & marknadskoordinator placerade på Djurgårdens kansli i Klocktornet på Stadion.
– Det som har gjort samarbetet så lyckat, förutom ett hårt målmedvetet arbete, är att våra ISP-kollegor arbetar dedikerat med att sälja Djurgården Fotboll och att de känns interna fast de är anställda i ett externt bolag. Vår avdelning består av anställda i Djurgården Fotboll och anställda hos ISP men alla jobbar mot samma mål och med samma energi, säger Daniel Malmgren Affärsområdeschef Företag och Partners hos Djurgården Fotboll

Frågor om samarbetet:

Djurgården Fotboll: 
Daniel Malmgren, Affärsområdeschef företag och partners.
0725 54 64 80, daniel.malmgren@dif.se

ISP Sport och Marketing: 
Andreas Ottermark, VD.
0706 30 58 80, andreas@isp-sport.se